Een airco inverter is het apparaat waarmee je de lucht in een ruimte kunt koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen en filteren. Deze apparaten bestaan er in verschillende vormen.

engy consulting daikin sensira airconditioning De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco, deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel waar de koelvloeistof afkoelt. Met een multi split airco kan je dan weer meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit. Verder is de mobiele airconditioning de enige oplossing op plaatsen waar geen vaste airco geplaatst kan worden door structurele obstakels. Een nieuw type wat in opkomst is, is de standalone airco. Dit is een gesloten systeem waarin beide afzonderlijke eenheden van de airconditioning zijn samengevoegd in één binneneenheid.

Engy consulting maakte voor u een selectie uit de meest verkochte en kwalitatieve A merk airco’s en bied u deze aan tegen een uiterst scherpe prijs. Wij komen steeds bij u langs voor een plaatsbezoek 

Na het kiezen van het juiste model (in functie van de ruimte), bepalen we in overleg met u een geschikte plaats voor het binnen- en het buitendeel. Het binnendeel wordt laag of hoog aan de wand of aan het plafond opgehangen. Het buitendeel kan bijvoorbeeld op het dak of op het balkon , aan de muur of in de tuin worden geplaatst. Zowel het buiten- als het binnendeel wordt elektrisch aangesloten (230 V). Een dunne condensleiding zorgt voor afvoer van het condenswater, eventueel met pomp, dat tijdens het koelen in de binnenunit ontstaat. Het leidingwerk dat in het zicht komt, wordt in een kunststof kabelgoot gemonteerd. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt dit uitvoering met u besproken zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Klik op onderstaand logo voor meer info over onze A-producten:

Mitsubishi airconditioning Daikin airconditioning engy consulting gree airconditioning

Engy Consulting, uw partner voor: Elektrische Keuring, keuring mazouttank, EPC, zonnepanelen.

Facebook