top of page
Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting

OVER ONS

Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting

Engy Consulting werd in 2013 opgericht door Bart Zegers. In de beginjaren hield Bart zich na het behalen van zijn diploma als Energiedeskundige type A vooral bezig met de opmaak van energiecertificaten.

 

Daar de vraag naar een elektrische keuring, het asbestattest en de keuring van de stookolietank vaste gegevens zijn bij de verkoop van een woning werden er afspraken gemaakt met betrouwbare partners die Bart in de loop van zijn carrière selecteerde. Enkel mensen met hetzelfde doel en oog voor detail mochten deel uitmaken van Engy Consulting. Zo kon Engy consulting het volledig assortiment voor keuringen die bij de verkoop of verhuur van een woning aangeleverd moesten worden aanbieden aan de eindklant.

Bij de opmaak van het EPC van een woning speelt de energiebron waarmee de woning verwarmt/gekoeld wordt natuurlijk een belangrijke rol. Bij de opkomt van de airco inverter was Bart ervan overtuigd dat dit de energiebron van de toekomst was om een woning energiezuinig te koelen en te verwarmen. Het nodige fieldresearch werd gedaan en de overstap naar een installatiebedrijf gespecialiseerd in warmtepompen werd ingezet. Na het behalen van het diploma als koeltechnieker werd een erkenning aangevraagd en ook bekomen als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf.

Uw eerste en laatste aanspreekpunt zal steeds de zaakvoerder Bart Zegers zijn die meewerkt in het bedrijf. Van bij de opmaak van de offerte zal hij u bijstaan in de juiste keuze van airco unit en dit steeds tegen de beste prijs.

Engy Consulting beschikt over een eigen plaatsingsdienst. Onze installateurs zijn bedreven in hun vak en zullen de installatie uitvoeren met het nodige respect voor het pand en met gevoel voor afwerking. Dagelijks werken zij met een passie voor de job, tot grote tevredenheid van de klanten.

Ook als u technische vragen heeft of wanneer u graag een onderhoud wenst aan uw installatie, staat onze servicedienst met gepassioneerde techniekers steeds voor u klaar.

Wenst u meer informatie over een airco-installatie of wil u graag een offerte ontvangen? Dan kan u ons steeds telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0468 13 02 79. Indien u liever digitaal een afspraak of offerte aanvraagt, kan dit ook heel eenvoudig via ons contactformulier.

Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting
Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting

Waarom kiezen klanten voor Engy Consulting?

Innovatief installatiebedrijf

Flexibel en innovatief installatiebedrijf dat mee is met de nieuwste technieken in de installatiesector.

Oog voor vernieuwing

We denken mee met de kant en hebben oog voor detail, design en vernieuwing.

Gecertificeerd bedrijf

Koeltechnisch en gecertificeerd bedrijf in Europa en Vlaanderen. Als energiedeskundige zijn we ook gecertificeerd.

Vlot in omgang met klanten

Vlot in omgang en gemaakte afspraken worden nageleefd. Zaakvoerder Bart werkt mee in het bedrijf.

Alle materiaal in eigen beheer

We zijn goed uitgerust en hebben alle gereedschappen ter beschikking.

Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting

Wilt u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren

Energiedeskundige Tongeren | Engy Consulting

bekijk onZE REALISATIES

bottom of page