top of page
Airco Tongeren | Engy Consulting

SERVICE

Airco Tongeren | Engy Consulting

VAN offerte TOT INSTALLATIE

Het onderhoud van uw airconditioning is één van de belangrijkste factoren voor een optimaal rendement en een lange levensduur van uw installatie. Wacht dus niet om uw aircosysteem te laten herstellen of schoonmaken. De prijs van een servicebeurt verdient u meteen terug door een lagere energiefactuur.

Engy Consulting plaatst niet alleen nieuwe installaties, maar neemt ook het onderhoud en de herstelling van zowel nieuwe als bestaande installaties voor hun rekening. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw airco altijd voldoet aan de huidige normen.


Waarom onderhoud aan uw warmtepomp?


Voor een lange en zorgeloze levensduur is het raadzaam ieder jaar onderhoud te laten uitvoeren aan de warmtepomp-installatie. Deze wordt dan in het voor- of najaar nagezien, zodat tijdens het seizoen de storingen tot een minimum worden beperkt.

Warmtepompen die gedurende een lange periode geen onderhoud hebben gehad, worden energievreters. Deze airco’s verbruiken gemiddeld 30 tot 40% meer stroom. De gevolgen van vervuilde filters kunnen uw airco beschadigen, met als gevolg kostbare reparaties, die voorkomen hadden kunnen worden. Koelt/verwarmt uw warmtepomp onvoldoende, dan is gebrek aan onderhoud vaak de grote boosdoener. Als hij uit staat, merkt u (nog) niets maar vervuiling in de condensafvoer kan zorgen voor lekkages.

Neem contact op met ons


Is uw airco of warmtepomp aan een onderhoud of herstelling toe? Bel ons dan op of stuur een mail. Uw aanvraag wordt steeds beantwoord en zo snel mogelijk behandeld.

Airco Tongeren | Engy Consulting

onze TOPMERKEN

Al jaren werken we samen met deze partners.

Airco Tongeren | Engy Consulting
Airco Tongeren | Engy Consulting
Airco Tongeren | Engy Consulting
bottom of page